Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шевченко, Наталія Олександрівна
dc.date.accessioned 2021-07-05T12:00:47Z
dc.date.available 2021-07-05T12:00:47Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://elib.nakkkim.edu.ua/handle/123456789/3057
dc.description У результаті вивчення дисципліни здобувачі набувають такі компетентності: загальні:  здатність застосовувати набуті знання для забезпечення культурно-дозвіллєвих послуг в індустрії гостинності;  здатність до аналізу інформації для визначення класифікацій-них ознак форм і видів підприємств готельного господарства в Україні та за кордоном;  здатність використовувати законодавче та нормативно-правове забезпечення діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу; фахові:  здійснювати аналіз територіальної, галузевої та функціональ-ної структури готельного господарства світу;  визначати основні послуги сфери готельно-ресторанного бізнесу відповідно до рекреаційних ресурсів;  використовувати сучасне програмне забезпечення у сфері готельно-ресторанного бізнесу;  визначати класифікацію ресторанних закладів залежно від спеціалізації;  організовувати спеціалізовані форми культурно-дозвіллєвої діяльності в закладах індустрії гостинності;  оцінювати конкурентоспроможність готельно-ресторанних комплексів України на глобальному та регіональному ринках послуг гостинності. uk_UA
dc.description.abstract Індустрія гостинності : методичні рекомендації до практичних занять і самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» / розроб. Н. О. Шевченко. Київ : НАКККіМ, 2021. 44 с. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.subject Індустрія гостинності, бакалавр, менеджмент соціокультурної діяльності uk_UA
dc.title Індустрія гостинності uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу