Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Басюк, Д.І.(наук. ред.) | |
dc.date.accessioned | 2020-06-08T10:02:43Z | |
dc.date.available | 2020-06-08T10:02:43Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики: монографія [колектив авторів] за наук. ред. Д.І. Басюк — Вінниця: Едельвейс і К, 2017. — 316 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7237-30-2 | |
dc.identifier.uri | http://elib.nakkkim.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1193 | |
dc.description.abstract | Викладено сучасні підходи до сутності, економіко-соціальних функцій та особливостей розвитку еногастрономічного туризму, оцінки туристичного потенціалу кулінарних традицій, типових продуктів, страв і напоїв та харчової поведінки населення різних регіонів України. Досліджено міжнародний досвід розвитку винного та гастрономічного туризму. Представлена проблематика інноваційних засад формування туристичних продуктів з урахуванням потенціалу еногастрономічного туризму в Україні та регіонах. Розкрито сучасні мoделі упрaвлiння розвитком винного та гастрономічного туризму в контексті соціальних ініціатив та економічних трансформацій. регіонального та галузевого типу. Монографія розрахована на науковців, викладачів, працівників готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Може бути корисною для спеціалістів, які працюють у сфері еногастрономії, менеджерів туристичних підприємств. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Едельвейс і К | uk_UA |
dc.subject | Туризм | uk_UA |
dc.subject | Винний туризм | uk_UA |
dc.subject | Гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.title | Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |