Репозитарій Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв України

Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Басюк, Д.І.(наук. ред.)
dc.date.accessioned 2020-06-08T10:02:43Z
dc.date.available 2020-06-08T10:02:43Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики: монографія [колектив авторів] за наук. ред. Д.І. Басюк — Вінниця: Едельвейс і К, 2017. — 316 с. uk_UA
dc.identifier.isbn 978-617-7237-30-2
dc.identifier.uri http://elib.nakkkim.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1193
dc.description.abstract Викладено сучасні підходи до сутності, економіко-соціальних функцій та особливостей розвитку еногастрономічного туризму, оцінки туристичного потенціалу кулінарних традицій, типових продуктів, страв і напоїв та харчової поведінки населення різних регіонів України. Досліджено міжнародний досвід розвитку винного та гастрономічного туризму. Представлена проблематика інноваційних засад формування туристичних продуктів з урахуванням потенціалу еногастрономічного туризму в Україні та регіонах. Розкрито сучасні мoделі упрaвлiння розвитком винного та гастрономічного туризму в контексті соціальних ініціатив та економічних трансформацій. регіонального та галузевого типу. Монографія розрахована на науковців, викладачів, працівників готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Може бути корисною для спеціалістів, які працюють у сфері еногастрономії, менеджерів туристичних підприємств. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Едельвейс і К uk_UA
dc.subject Туризм uk_UA
dc.subject Винний туризм uk_UA
dc.subject Гастрономічний туризм uk_UA
dc.title Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу