Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зінченко, Ірина Юріївна | |
dc.date.accessioned | 2020-07-08T08:01:48Z | |
dc.date.available | 2020-07-08T08:01:48Z | |
dc.date.issued | 2020-02-26 | |
dc.identifier.uri | http://elib.nakkkim.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1742 | |
dc.description | Спеціальність «Менеджмент» | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі досліджено прихований маркетинг як стратегії підтримки конкурентоспроможності у сфері гостинності. Виконано наступні завдання: • Визначено історичні аспекти розвитку сфери гостинності, розглянути основні поняття, визначення та терміни індустрії гостинності; • Досліджено сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності в різних країнах світу; • Окреслено види конкуренції та фактори що впливають на конкурентність у готельно-ресторанному бізнесу; • Досліджено стратегії прихованого маркетингу як напряму забезпечення конкурентоспроможності у сфері гостинності; • Досліджено зовнішнє середовище функціонування РГК «Ужанськi купелi»; • Проаналізовано розробку стратегічного плану маркетингу РГК «Ужанськi купелi» та визначення його доцільності; • Оцінено процес управління маркетинговою діяльністю РГК «Ужанськi купелi». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кафедра арт-менеджменту та івент-технологій | uk_UA |
dc.subject | Менеджмент | uk_UA |
dc.subject | Маркетингова діяльність підприємства готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Прихований маркетинг | uk_UA |
dc.title | Прихований маркетинг як стратегія підтримки конкурентоспроможності у сфері гостинності (на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Ужанські купелі») | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |