Репозитарій Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв України

УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЮ КУЛЬТУРОЮ ПІДПРИЄМСТВА ТА ПІДВИЩЕННЯ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ (на прикладі ТОВ “Версайд компані”)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Данчук, Тетяна Олександрівна
dc.date.accessioned 2020-07-08T09:11:25Z
dc.date.available 2020-07-08T09:11:25Z
dc.date.issued 2020-02-26
dc.identifier.uri http://elib.nakkkim.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1755
dc.description Спеціальність «Менеджмент» uk_UA
dc.description.abstract У роботі висвітлено найважливіші аспекти управління організаційною культурою підприємства та її впливу на конкурентоспроможність ТОВ «Версайд компані». Розв’язано такі завдання: - уточнено сутність категорії «організаційна культура», проаналізовано і систематизовано існуючі підходи до її трактування та типологізації; – досліджено та узагальнено теоретичні підходи до управління організаційною культурою, загальні принципи її формування, методи підтримування, зміцнення та зміни; – узагальнено та систематизовано функції організаційної культури підприємства, та фактори впливу на неї; - розвинуто прикладні аспекти структурної побудови організаційної культури ТОВ «Версайд компані»; - надано оцінку проведеної роботи щодо формування та розвитку організаційної культури ТОВ «Версайд компані»; - обгрунтовано заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ТОВ «Версайд компані». uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кафедра арт-менеджменту та івент-технологій uk_UA
dc.subject Менеджмент uk_UA
dc.subject Організаційна культура підприємства uk_UA
dc.title УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЮ КУЛЬТУРОЮ ПІДПРИЄМСТВА ТА ПІДВИЩЕННЯ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ (на прикладі ТОВ “Версайд компані”) uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу