Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шайда, Віктор Васильович | |
dc.date.accessioned | 2020-07-08T11:31:55Z | |
dc.date.available | 2020-07-08T11:31:55Z | |
dc.date.issued | 2020-02-26 | |
dc.identifier.uri | http://elib.nakkkim.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1773 | |
dc.description | Спеціальність «Менеджмент соціокультурної діяльності» | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі досліджено теоретичні та практичні засади гастрольного менеджменту, визначено його ролі і місця в системі просування національного музичного продукту, розроблено рекомендацій для удосконалення його методів. Виконані такі дослідницькі завдання: • Виявлено та досліджено джерела за проблематикою магістерського дослідження; • Досліджено теоретичні засади гастрольного менеджменту, його сутність, функції та завдання, історію розвитку; • Дано визначальні характеристики музичному продукту як базовій категорії гастрольного менеджменту; • Досліджено правові аспекти та функціональні особливості менеджменту концертно-гастрольної діяльності виконавського колективу, визначено його місце в налагодженні міжкультурних комунікацій; • На прикладі гастрольної діяльності оркестру Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області охарактеризовано процеси популяризації та просування українського музичного продукту; • Визначено засади формування репертуару як основи художньої діяльності творчого колективу, чинника професійного розвитку та успішної реалізації гастрольних заходів; • Надано рекомендації щодо подальшого удосконалення менеджменту концертно-гастрольної діяльності виконавського колективу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кафедра арт-менеджменту та івент-технологій | uk_UA |
dc.subject | Менеджмент соціокультурної діяльності | uk_UA |
dc.subject | Гастрольний менеджмент | uk_UA |
dc.subject | Національний музичний продукт | uk_UA |
dc.title | ГАСТРОЛЬНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В СИСТЕМІ ПРОСУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗИЧНОГО ПРОДУКТУ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |