dc.contributor.author |
Заварзін, Олег Олександрович |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-11T13:39:35Z |
|
dc.date.available |
2020-11-11T13:39:35Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://elib.nakkkim.edu.ua/handle/123456789/2332 |
|
dc.description |
Методичні рекомендації для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 022 «Дизайн» містять поради з виконання курсового проєкту з дисципліни "Проєктування": поетапність, вимоги до роботи, ілюстративний матеріал і рекомендовану літературу. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Проєктування: дизайн середовища закладу громадського харчування: їдальні, кафе, ресторану : методичні рекомендації до виконання курсового проєкту для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 022 «Дизайн» / розроб. О. О. Заварзін. Київ : НАКККіМ, 2019. 28 с. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.subject |
дизайн |
uk_UA |
dc.subject |
проєктування |
uk_UA |
dc.subject |
середовище |
uk_UA |
dc.subject |
бакалавр |
uk_UA |
dc.title |
Проектування: дизайн середовища закладу громадського харчування |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |