Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Заварзін, Олег Олександрович | |
dc.date.accessioned | 2020-11-11T13:39:35Z | |
dc.date.available | 2020-11-11T13:39:35Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://elib.nakkkim.edu.ua/handle/123456789/2332 | |
dc.description | Методичні рекомендації для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 022 «Дизайн» містять поради з виконання курсового проєкту з дисципліни "Проєктування": поетапність, вимоги до роботи, ілюстративний матеріал і рекомендовану літературу. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проєктування: дизайн середовища закладу громадського харчування: їдальні, кафе, ресторану : методичні рекомендації до виконання курсового проєкту для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 022 «Дизайн» / розроб. О. О. Заварзін. Київ : НАКККіМ, 2019. 28 с. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | дизайн | uk_UA |
dc.subject | проєктування | uk_UA |
dc.subject | середовище | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.title | Проектування: дизайн середовища закладу громадського харчування | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |