Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Заварзін, Олег Олександрович
dc.date.accessioned 2020-11-11T13:39:35Z
dc.date.available 2020-11-11T13:39:35Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://elib.nakkkim.edu.ua/handle/123456789/2332
dc.description Методичні рекомендації для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 022 «Дизайн» містять поради з виконання курсового проєкту з дисципліни "Проєктування": поетапність, вимоги до роботи, ілюстративний матеріал і рекомендовану літературу. uk_UA
dc.description.abstract Проєктування: дизайн середовища закладу громадського харчування: їдальні, кафе, ресторану : методичні рекомендації до виконання курсового проєкту для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 022 «Дизайн» / розроб. О. О. Заварзін. Київ : НАКККіМ, 2019. 28 с. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.subject дизайн uk_UA
dc.subject проєктування uk_UA
dc.subject середовище uk_UA
dc.subject бакалавр uk_UA
dc.title Проектування: дизайн середовища закладу громадського харчування uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу