Abstract:
Індустрія гостинності : методичні рекомендації до практичних занять і самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» / розроб. Н. О. Шевченко. Київ : НАКККіМ, 2021. 44 с.
Description:
У результаті вивчення дисципліни здобувачі набувають такі компетентності:
загальні:
здатність застосовувати набуті знання для забезпечення культурно-дозвіллєвих послуг в індустрії гостинності;
здатність до аналізу інформації для визначення класифікацій-них ознак форм і видів підприємств готельного господарства в Україні та за кордоном;
здатність використовувати законодавче та нормативно-правове забезпечення діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу;
фахові:
здійснювати аналіз територіальної, галузевої та функціональ-ної структури готельного господарства світу;
визначати основні послуги сфери готельно-ресторанного бізнесу відповідно до рекреаційних ресурсів;
використовувати сучасне програмне забезпечення у сфері готельно-ресторанного бізнесу;
визначати класифікацію ресторанних закладів залежно від спеціалізації;
організовувати спеціалізовані форми культурно-дозвіллєвої діяльності в закладах індустрії гостинності;
оцінювати конкурентоспроможність готельно-ресторанних комплексів України на глобальному та регіональному ринках послуг гостинності.