dc.contributor.author |
Шевченко, Наталія Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-07-05T12:00:47Z |
|
dc.date.available |
2021-07-05T12:00:47Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://elib.nakkkim.edu.ua/handle/123456789/3057 |
|
dc.description |
У результаті вивчення дисципліни здобувачі набувають такі компетентності:
загальні:
здатність застосовувати набуті знання для забезпечення культурно-дозвіллєвих послуг в індустрії гостинності;
здатність до аналізу інформації для визначення класифікацій-них ознак форм і видів підприємств готельного господарства в Україні та за кордоном;
здатність використовувати законодавче та нормативно-правове забезпечення діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу;
фахові:
здійснювати аналіз територіальної, галузевої та функціональ-ної структури готельного господарства світу;
визначати основні послуги сфери готельно-ресторанного бізнесу відповідно до рекреаційних ресурсів;
використовувати сучасне програмне забезпечення у сфері готельно-ресторанного бізнесу;
визначати класифікацію ресторанних закладів залежно від спеціалізації;
організовувати спеціалізовані форми культурно-дозвіллєвої діяльності в закладах індустрії гостинності;
оцінювати конкурентоспроможність готельно-ресторанних комплексів України на глобальному та регіональному ринках послуг гостинності. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Індустрія гостинності : методичні рекомендації до практичних занять і самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» / розроб. Н. О. Шевченко. Київ : НАКККіМ, 2021. 44 с. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.subject |
Індустрія гостинності, бакалавр, менеджмент соціокультурної діяльності |
uk_UA |
dc.title |
Індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |