Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шевченко, Наталія Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2021-07-05T12:00:47Z | |
dc.date.available | 2021-07-05T12:00:47Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://elib.nakkkim.edu.ua/handle/123456789/3057 | |
dc.description | У результаті вивчення дисципліни здобувачі набувають такі компетентності: загальні: здатність застосовувати набуті знання для забезпечення культурно-дозвіллєвих послуг в індустрії гостинності; здатність до аналізу інформації для визначення класифікацій-них ознак форм і видів підприємств готельного господарства в Україні та за кордоном; здатність використовувати законодавче та нормативно-правове забезпечення діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу; фахові: здійснювати аналіз територіальної, галузевої та функціональ-ної структури готельного господарства світу; визначати основні послуги сфери готельно-ресторанного бізнесу відповідно до рекреаційних ресурсів; використовувати сучасне програмне забезпечення у сфері готельно-ресторанного бізнесу; визначати класифікацію ресторанних закладів залежно від спеціалізації; організовувати спеціалізовані форми культурно-дозвіллєвої діяльності в закладах індустрії гостинності; оцінювати конкурентоспроможність готельно-ресторанних комплексів України на глобальному та регіональному ринках послуг гостинності. | uk_UA |
dc.description.abstract | Індустрія гостинності : методичні рекомендації до практичних занять і самостійної роботи здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності» / розроб. Н. О. Шевченко. Київ : НАКККіМ, 2021. 44 с. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | Індустрія гостинності, бакалавр, менеджмент соціокультурної діяльності | uk_UA |
dc.title | Індустрія гостинності | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |