dc.contributor.author |
Зінченко, Ірина Юріївна |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-08T08:01:48Z |
|
dc.date.available |
2020-07-08T08:01:48Z |
|
dc.date.issued |
2020-02-26 |
|
dc.identifier.uri |
http://elib.nakkkim.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1742 |
|
dc.description |
Спеціальність «Менеджмент» |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У роботі досліджено прихований маркетинг як стратегії підтримки конкурентоспроможності у сфері гостинності.
Виконано наступні завдання:
• Визначено історичні аспекти розвитку сфери гостинності, розглянути основні поняття, визначення та терміни індустрії гостинності;
• Досліджено сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності в різних країнах світу;
• Окреслено види конкуренції та фактори що впливають на конкурентність у готельно-ресторанному бізнесу;
• Досліджено стратегії прихованого маркетингу як напряму забезпечення конкурентоспроможності у сфері гостинності;
• Досліджено зовнішнє середовище функціонування РГК «Ужанськi купелi»;
• Проаналізовано розробку стратегічного плану маркетингу РГК «Ужанськi купелi» та визначення його доцільності;
• Оцінено процес управління маркетинговою діяльністю РГК «Ужанськi купелi». |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кафедра арт-менеджменту та івент-технологій |
uk_UA |
dc.subject |
Менеджмент |
uk_UA |
dc.subject |
Маркетингова діяльність підприємства готельно-ресторанного бізнесу |
uk_UA |
dc.subject |
Прихований маркетинг |
uk_UA |
dc.title |
Прихований маркетинг як стратегія підтримки конкурентоспроможності у сфері гостинності (на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Ужанські купелі») |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |