Репозитарій Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв України

Прихований маркетинг як стратегія підтримки конкурентоспроможності у сфері гостинності (на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Ужанські купелі»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зінченко, Ірина Юріївна
dc.date.accessioned 2020-07-08T08:01:48Z
dc.date.available 2020-07-08T08:01:48Z
dc.date.issued 2020-02-26
dc.identifier.uri http://elib.nakkkim.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1742
dc.description Спеціальність «Менеджмент» uk_UA
dc.description.abstract У роботі досліджено прихований маркетинг як стратегії підтримки конкурентоспроможності у сфері гостинності. Виконано наступні завдання: • Визначено історичні аспекти розвитку сфери гостинності, розглянути основні поняття, визначення та терміни індустрії гостинності; • Досліджено сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності в різних країнах світу; • Окреслено види конкуренції та фактори що впливають на конкурентність у готельно-ресторанному бізнесу; • Досліджено стратегії прихованого маркетингу як напряму забезпечення конкурентоспроможності у сфері гостинності; • Досліджено зовнішнє середовище функціонування РГК «Ужанськi купелi»; • Проаналізовано розробку стратегічного плану маркетингу РГК «Ужанськi купелi» та визначення його доцільності; • Оцінено процес управління маркетинговою діяльністю РГК «Ужанськi купелi». uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кафедра арт-менеджменту та івент-технологій uk_UA
dc.subject Менеджмент uk_UA
dc.subject Маркетингова діяльність підприємства готельно-ресторанного бізнесу uk_UA
dc.subject Прихований маркетинг uk_UA
dc.title Прихований маркетинг як стратегія підтримки конкурентоспроможності у сфері гостинності (на прикладі готельно-ресторанного підприємства «Ужанські купелі») uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу