dc.contributor.author |
Данчук, Тетяна Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-08T09:11:25Z |
|
dc.date.available |
2020-07-08T09:11:25Z |
|
dc.date.issued |
2020-02-26 |
|
dc.identifier.uri |
http://elib.nakkkim.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1755 |
|
dc.description |
Спеціальність «Менеджмент» |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У роботі висвітлено найважливіші аспекти управління організаційною культурою підприємства та її впливу на конкурентоспроможність ТОВ «Версайд компані».
Розв’язано такі завдання:
- уточнено сутність категорії «організаційна культура», проаналізовано і систематизовано існуючі підходи до її трактування та типологізації;
– досліджено та узагальнено теоретичні підходи до управління організаційною культурою, загальні принципи її формування, методи підтримування, зміцнення та зміни;
– узагальнено та систематизовано функції організаційної культури підприємства, та фактори впливу на неї;
- розвинуто прикладні аспекти структурної побудови організаційної культури ТОВ «Версайд компані»;
- надано оцінку проведеної роботи щодо формування та розвитку організаційної культури ТОВ «Версайд компані»;
- обгрунтовано заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ТОВ «Версайд компані». |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кафедра арт-менеджменту та івент-технологій |
uk_UA |
dc.subject |
Менеджмент |
uk_UA |
dc.subject |
Організаційна культура підприємства |
uk_UA |
dc.title |
УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЮ КУЛЬТУРОЮ ПІДПРИЄМСТВА ТА ПІДВИЩЕННЯ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ (на прикладі ТОВ “Версайд компані”) |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |