Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Данчук, Тетяна Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2020-07-08T09:11:25Z | |
dc.date.available | 2020-07-08T09:11:25Z | |
dc.date.issued | 2020-02-26 | |
dc.identifier.uri | http://elib.nakkkim.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1755 | |
dc.description | Спеціальність «Менеджмент» | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі висвітлено найважливіші аспекти управління організаційною культурою підприємства та її впливу на конкурентоспроможність ТОВ «Версайд компані». Розв’язано такі завдання: - уточнено сутність категорії «організаційна культура», проаналізовано і систематизовано існуючі підходи до її трактування та типологізації; – досліджено та узагальнено теоретичні підходи до управління організаційною культурою, загальні принципи її формування, методи підтримування, зміцнення та зміни; – узагальнено та систематизовано функції організаційної культури підприємства, та фактори впливу на неї; - розвинуто прикладні аспекти структурної побудови організаційної культури ТОВ «Версайд компані»; - надано оцінку проведеної роботи щодо формування та розвитку організаційної культури ТОВ «Версайд компані»; - обгрунтовано заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ТОВ «Версайд компані». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кафедра арт-менеджменту та івент-технологій | uk_UA |
dc.subject | Менеджмент | uk_UA |
dc.subject | Організаційна культура підприємства | uk_UA |
dc.title | УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОЮ КУЛЬТУРОЮ ПІДПРИЄМСТВА ТА ПІДВИЩЕННЯ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ (на прикладі ТОВ “Версайд компані”) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |